II. Dysbakterióza (dysmikrobie)

Postup:
Snězte stroužek česneku. V průběhu léčení obzvláště poničené sliznice můžete pociťovat pálení v žaludku a ve střevech. To je v pořádku.

Kdy provádět tuto proceduru:
1- 2 týdny ráno na lačno, 1h před obědem a 2h po večeři

Důsledek:
Po jídle vás již nebude trápit nadýmání a pálení žáhy.

Doporučení:
Aby léčba měla účinek, naučte se používat jablečný ocet, který podporuje trávení a udržuje optimální pH v trávicím ústrojí. Pro obnovu sekretorických (vylučovacích) a vstřebávacích schopností sliznice zažívacího traktu je dobré používat nálev z ovsa.

 

NÁLEV Z OVSA

Postup:
Oves promyjeme, vysušíme a semeleme v kávovém mlýnku. Do termosky nasypeme dvě lžíce mletého ovsa a zalijeme půl litrem vařící vody. Můžeme také použít ovesné vločky. Po 3 – 4 hodinách je nálev hotov.

Pro koho je určen:

  • pro rodičky při ztrátě velkého množství krve (po operacích, při rekonvalescenci)
  • pro kojence pokud matka ztratila mléko, při alergiích na léky, chudokrevnosti, cukrovce, snížené kyselosti žaludku, chronických nemocech plic, narušení peristaltiky střev
  • při obnově sekretonické funkce sliznice ve střevech a v žaludku, regeneraci parenchimotorických tkání, posílení či obnovení přirozené imunity

 

Získejte aktuální informace o našich seminářích

Naše semináře se stále vyvíjejí a zdokonalují, přicházíme s novými tématy a postupy. Často organizujeme zvláštní akce plné překvapení a mimořádných zážitků. Mějte s námi bližší kontakt. 

Zobrazit
Skrýt